No-nonsense Happiness Videocursus

De #1 videocursus voor meer geluk en energie, en minder stress en zorgen.


Veel mensen kampen nu met stress, onzekerheid en zorgen over de toekomst.

Het is belangrijker dan ooit om je goed te voelen om alle uitdagingen in je leven te kunnen overwinnen. En daar willen wij je met deze videocursus bij helpen!

Nu 350,-

Normaal 690,-

Bestel nu 

Hoi ik ben Melvin,

Jouw trainer & coach in deze videocursus. Ik zit al meer dan 10 jaar in het (internationale) trainersvak en heb inmiddels duizenden mensen geïnspireerd.

Steeds meer mensen werken te hard aan hun baan, maar te weinig aan zichzelf.

Mijn missie is om op een no-nonsense manier alles te delen over geluk. Hoe gelukkiger mensen zijn met zichzelf en het leven, hoe mooier onze samenleving kan worden!

Ik doe dit niet alleen: iedereen die heeft meegewerkt aan deze cursus is zelf door een burn-out gegaan, of heeft een achtergrond in Performance Coaching, (neuro)psychologie of Leefstijl- en Vitaliteitscoaching.

We hebben voor deze cursus het best mogelijke team samengesteld!

– Melvin Littel (jouw gelukstrainer)

De eerste reactie van een deelnemer:

Ik vind het erg leuk. Mooie inspirerende filmpjes van Melvin. Duidelijke communicatie. Erg blij dat ik me heb opgegeven.

Ben nu bij coping en dat is wel een uitdaging...

Preview van de cursus

Er is veel informatie te vinden over ‘succesvol worden’ of ‘gelukkiger zijn’, maar er zijn maar weinig trainingen en/of cursussen die echt concrete handvatten geven én wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Daarnaast vliegen de adviezen ons vandaag om de oren, maar zijn er maar weinig coaches en trainers die hier zelf ook écht naar leven. Wij hebben uitsluitend gezocht naar en gewerkt met mensen die dit WEL doen. 

Hoe werkt de cursus? 

Gebaseerd op wetenschap, no-nonsense

De cursus is volledig in het Nederlands

De inhoud uit deze cursus niet gebaseerd is op de nieuwste hypes, maar uitsluitend op wetenschappelijk bewezen kennis en coachings-strategieën om gelukkiger te worden!

Maar dan wel op de Vertellis-manier: ‘to the point’, lekker nuchter en vooral makkelijk door te vertalen naar jouw leven. 

Complete zelfontwikkeling

Dankzij interactieve video’s, opdrachten, een werkboek en een actieve online community is dit een van de meest complete cursussen op het gebied van zelfontwikkeling van dit moment.

Wij zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en op een krachtige manier kan reflecteren op je ontwikkeling nadat de cursus is afgerond.

Samen met leuke mensen, leuke dingen doen!

Met leuke mensen leuke dingen doen. Dat is bij Vertellis het motto, maar ook het motto bij de Online Community!

Binnen het platform stel je gemakkelijk vragen en kan je kennis en ervaringen delen met anderen.

Jouw cursus, jouw tempo

Door onze kennis en kunde digitaal aan te bieden, kunnen we meer mensen dan ooit tevoren inspireren om het vage begrip geluk maakbaar en bereikbaar te maken. 

Een ander voordeel is dat jij deze cursus kan volgen in jouw tempo, en waar en wanneer je wilt!

Het ‘aanbevolen’ tempo is 10 weken. Zo behoud je het momentum en is het goed te doen! Maar je kan de cursus ook pauzeren of versnellen.

Geluk en succes

Veel mensen zijn het inmiddels met ons eens: succes (wat dit ook voor je mag betekenen) komt zodra jij je optimaal gelukkig voelt en niet andersom


De 19 bewezen strategieën uit de cursus gaan je gegarandeerd helpen om meer energie, focus en blijdschap in je leven te krijgen.

Ga jij op dit moment door een zware periode of zit je goed in je vel, maar voel je dat je meer uit je leven kan halen?

Dan is dit dé cursus voor jou.

  • 19 strategieën verdeeld over 10 weken
  • In je eigen tempo en in een beveiligde online omgeving
  • Interactieve & besloten community - samen sterk!
  • Professioneel en luxe werkboek (met een paar verrassingen)
  • Levenslang toegang tot de inhoud van de videocursus
  • o.a. gebaseerd op (neuro)psychologie en growth mindset met blijvend resultaatNu 350,-

Normaal 690,-

Twijfel je nog?
110% geld terug garantie

Wij geloven dat iedereen die deze videocursus volgt nog beter in zijn of haar vel gaat zitten. Met meer geluk creëer je meer succes in alle facetten van je leven. 

Is dit na de 10 weken niet het geval? Dan krijg je van ons niet alleen je geld terug, maar storten we ook 10% van het aankoopbedrag EXTRA terug op je rekening. 

Zo zeker zijn we van deze videocursus!

Veelgestelde vragen

"Kan ik de cursus op meerdere apparaten volgen, zoals op mijn telefoon en laptop?"

Ja! De inhoud van de cursus is overal te bereiken. 

 "Kan ik ook later beginnen met deze cursus?"

Ja! Je kan starten wanneer je wilt en ook zoveel tijd ervoor nemen als je wilt. Wij bevelen 10 weken aan, dat is behapbaar en je behoudt zo momentum.

Geluk voor bedrijven

Wil jij met je team aan de slag?

Dat kan! Met De Geluksscore krijg je meetbare resultaten en inzicht in hoe goed jouw team in de wedstrijd zit vóór, tijdens en na het volgen van de cursus.

Daarnaast bieden we zowel on- als offline begeleiding om teams te versterken.

Mail ons voor meer informatie of voor een belafspraak.


*Om aanspraak te maken op de ‘niet goed, geld terug’-garantie + 10% extra dient de volledige cursus en alle bijgeleverde producten doorlopen te zijn. Dat wil zeggen: de deelnemer heeft alle weken met bijbehorende video’s, theorie en opdrachten uit het werkboek afgerond.